Sposób przygotowania

Liście i aronie myjemy dodajemy do garnka i zagotowujemy , gdy już się zagotuje to dodajemy oby dwa cukry i jeszcze ma to się gotować , na koniec dodajemy kwasek a potem to już musimy odstawić na dobę , po dobie odcedzamy , wlewamy spirytus, a potem to już do butelek.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ta naleweczka jeszcze stoi u mnie w piwnicy ale koniecznie musiałam spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojjj gdybym taką miała to też pewnie bym się skusiła spróbować.. ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna , lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna , lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !