Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z dyni i kapusty kwaszonej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dynia 50 dag
jabłko 1 szt
marchew 1 szt
oliwa 2 łyżki
cukier puder 1 łyżeczka
skórka z cytryny - otarta 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
kapusta kwaszona 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z dyni i kapusty kwaszonej

Jabłka, marchew i obraną ze skórki dynię zetrzeć na tarce o dużych oczkach, Wymieszać z cukrem pudrem, skórką z cytryny i posiekaną kwaszona kapustą. Skropić oliwą i przyprawić do smaku. Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 24.04.2012 09:23
smaczna
mehia 19.04.2011 18:48
apetyczna
mehia 19.04.2011 18:48
apetyczna
Margo1 23.01.2011 19:58
takiej nie jadłąm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak