Sposób przygotowania

Mięso opłukać i pokroić na kotlety. Pomidory pokroić w plasterki, cebulę obrać i również pokroić w plasterki. Mięso natrzeć solą, pieprzem i octem winnym. Porcje mięsa rozbić delikatnie, kłaść na nie pomidora, cebulę i zawijać, spinać wykałaczką. Układać w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem, posypać szczypiorkiem i delikatnie podlać wodą. Piec około 1- 1, 5 godz. W temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Nigdy nie jadłam, ale chyba warto wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetny;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !