Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy , zalewamy wodą , dodajemy olej i ziele angielskie, gotujemy do miękkości pod przykryciem. Pod koniec solimy, doprawiamy octem winnym i cukrem.
Na patelni podgrzewamy łyżkę oleju, dodajemy łyżkę mąki i robimy jasną zasmażkę. Mieszamy ja z kapustą i gotujemy jeszcze chwilę. Jemy jako dodatek do mięsa z sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię kapustkę a czerwonej nie zasmażam,muszę spróbować..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    uwielbiam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności; super dodatek do obiadu:)
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna do kotleta
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię taką kapustkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !