Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz grzybowy z podrobów drobiowych

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby suszone 30 gr
cebula 2 szt
śmietana 30% 150 ml
mąka 2 łyżeczki
sól do smaku
masło 35 gr
podroby drobiowe kg

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz grzybowy z podrobów drobiowych

Podroby umyć zalać wodą, posolić i gotować na małym ogniu. Grzyby suszone opłukać i dorzucić do potrawy - gotować około 45 minut. Cebule zrumienić na na maśle i dołożyć do potrawy. Gotować do miękkości. Na koniec podbić śmietaną z mąką i doprawić sola oraz pieprzem. Podawać z kaszą albo ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 22.06.2012 17:12
smaczne jedzonko ale bardzo rzadko takie robię, dzieci nie lubią podrobów
ZEWA 13.06.2011 10:52
uwielbiam takie jedzonko
aranka 06.01.2011 17:31
Gularz 1 klasa!!!
aranka 06.01.2011 17:31
Gularz 1 klasa!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak