Sposób przygotowania

Podroby umyć zalać wodą, posolić i gotować na małym ogniu. Grzyby suszone opłukać i dorzucić do potrawy - gotować około 45 minut. Cebule zrumienić na na maśle i dołożyć do potrawy. Gotować do miękkości. Na koniec podbić śmietaną z mąką i doprawić sola oraz pieprzem. Podawać z kaszą albo ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    Gularz 1 klasa!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    Gularz 1 klasa!!!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smaczne jedzonko ale bardzo rzadko takie robię, dzieci nie lubią podrobów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !