Sposób przygotowania

Boczek i słoninę pokroić w plasterki. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Comber oddzielić od udek, podzielić go na 4 części. Mięso natrzeć solą i pieprzem. Ułożyć w naczyniu na boczku i słoninie. Oprószyć bułką tartą, obłożyć plasterkami cebuli, podlać wodą i winem. Mięso piec około 1, 5 godziny w temp. 200 stopni, po 45 minutach zmniejszyć temp. Na 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takowego nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    rewelacja!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł na przygotowanie królika

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !