Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić w kwadraty mniej więcej 7x7 cm. Każdy kwadracik smarować pesto na to kłaść kwadracik mozzarelli- około 1cm kwadratowy. Zwijać ciasno jak rurkę i spinać wykałaczką. Blachę wysmarować margaryną i posypać bułka tartą. Piec w temperaturze 190 stopni ok. 20 minut. Przed podaniem wyjąć wykałaczki.Dobre i na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    Uwielbiam pychota !
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    przeważnie robię na słodko,pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    połączenie pesto i ciasto francuskie dla mnie bomba!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam pychota !
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny pomysł na szybką przekąskę
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !