Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesienna sałatka ryżowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydzy konserwowej 200 g
ciemnej fasoli konserwowej 200 g
groszku konserwowego 100 g
majonezu 4 łyżki
sól - -
Papryka słodka mielona Prymat - -
Chili pieprz cayenne mielone Prymat - -
ryż 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna sałatka ryżowa

Ryż ugotować na sypko. Paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić so smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

borys 27.02.2011 12:42
wyglada apetycznie
diablica85 12.01.2011 13:28
wygląda smakowicie
Monika192 12.01.2011 13:20
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak