Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę, wytopić. Na tłuszczu usmażyć drobno posiekaną cebulę, dodać pokrojone pieczarki i paprykę, chwile poddusić. Następnie dodać pokrojone mięso, kiełbasę i przecier pomidorowy wymieszany z mąką i wodą, chwilę dusić. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    hmm.. ciekawe nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna potrawa
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny bigosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !