Sposób przygotowania

Mięso głowę .nóżki umyc i pocwiartowac włożyc do głębokiego garnka i ugotowac,ostudzic i obrac z kości.Mięso i cebulę 2 krotnie przemielic maszynką.Wrzucic do garnka mięso kilka liści laurowych,ziela angielskiego i gotowac doprawic solą i pieprzem pod koniec wlac ocet i dalej gotowac.gotową galaretkę przelac do słoików i zawekowac.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię galaretę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    głowizna z nóżkami wyszła pyszna, dołożyłam tylko marchewkę bo lubimy w galaretkach, słoiczki szybko zjedzone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !