Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobne mięso z wieprzowiny

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wieprzowe mieso 3-4 kg
cebula
ocet
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Drobne mięso z wieprzowiny

Mięso wieprzowe takie jak np, do mielonego czy gulaszu,nerki, płuca,głowa.Umyc i ugotowac ,ostudzic i obrac z kości pokroic w kostke.Na patelni rozgrzac olej i usmażyc cebulę na złoty kolor następnie wrzucic mięso i usmazyc przyprawic pieprzem i solą oraz octem musi byc pikantne.Można takie mięso zawekowac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 15.05.2011 23:40
mięsko zawsze jest dobre
m1monika 20.02.2011 20:19
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak