Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniaczki z ciasta francuskiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 sztuka
kapusta kiszona 50 dag
cebula 1 sztuka
pieprz
kminek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczki z ciasta francuskiego

Kapustę przepłukać i zagotować. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Dodać do ugotowanej i odsączonej kapusty. Farsz doprawic do smaku. Ciasto francuskie pokroić na prostokąty i układać na nich farsz, zawinąć na pół. Piec przez ok. 20 minut w 150 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 10.05.2012 16:22
super
mela251
mela251 04.01.2012 09:04
pycha
smile 25.11.2011 22:52
fajny pomysl ;)
manaika 18.11.2011 15:55
ciekawe
misia53 16.05.2011 00:47
świetne
barbara11561 14.05.2011 15:49
Super,są bardzo smaczne:)
traktorek 09.01.2011 11:18
pięknie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak