Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarkowy bigos

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa chuda 30 dag
cebula 30 dag
ogórki kiszone 30 dag
marchewka 15 dag
pieczarki 50 dag
koncentrat pomidorowy 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarkowy bigos

Marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach, pieczarki pokroić w plasterki a resztę w drobną kostkę. wszystko kolejno osobno podsmażyć, następnie razem dusić dodając koncentrat i przyprawy - około 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 17.04.2011 21:34
Bardzo fajny przepis.
sniegu84 05.02.2011 18:52
uwielbiam go :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak