Sposób przygotowania

Ubijamy smietane . Zoltka ucieramy z 1 lyzka cukru . Bialka ubijamy na sztywna piane z pozostalym cukrem . Odsaczonego ananasa 2 krazki zostawiamy do dekoracji a reszte miksujemy . Zmiksowanego ananasa łączymy z z zoltkami , ubita piana i bita smietana Mieszamy razem skladniki . Wstawiamy do zamrazalnika . Obie czekolady trzemy na wiorka . Zamrozone lody przekladamy do pucharkow i posypujemy startymi wiorkami z czekolady.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    muszą być pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania50

    jak dla mnie pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    Pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    fajny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !