Składniki:
por (biała część) | 3 sztuki |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
majonez | 4 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
śmietana | 4 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
keczup | 1 łyżka |
śledzie w oleju | 50 (płaty) |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
por (biała część) | 3 sztuki |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
majonez | 4 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
śmietana | 4 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
keczup | 1 łyżka |
śledzie w oleju | 50 (płaty) |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: