Sposób przygotowania

Rybę opłukać, posolić, i obtoczyć w jajku i bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Warzywa umyć i obrać, zetrzeć na tarce warzywnej, cebulę drobno posiekać. Dusić do miękkości (przez ok. 30 minut) na niewielkiej ilości oleju na małym ogniu pod przykryciem wraz z zielem angielskim i liściem laurowym. Pod koniec duszenia dodać koncentrat pomidorowy oraz sok z cytryny. Przestudzonymi warzywami obłożyć usmażone filety rybne. Wstawić do lodówki i podawać schłodzone.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo apetycznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !