Sposób przygotowania

Z cukru i 1/4 litra wody gotujemy gesty syrop i studzimy . Ubijamy smietane . Syrop miksujemy z mleczkiem kokosowym . Dodajemy bita smietane i i sok z cytryny , mieszamy wszystko razem . Wkladamy deser do zamrazarki na cala noc . Formujemy kulki posypujemy wiorkami kokosowymi i cukrem pudrem . Podajemy w pucharkach .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    mniamu mniamu..ale skąd wziąść mleczko kokosowe? :p
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    najbardziej lubię właśnie kokosowe lody
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    kokosu nie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !