Sposób przygotowania

Żółtka z cukrem pudrem i masłem utrzeć na pusztą masę, dodać przemielony ser, budyń i dokładnie rozetrzeć. Biała ubić na sztywną pianę, dodać do sera, wsypać bakalie, aromat i delikatnie wymieszać. Formę wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą. Łyżkami wykładać na przemian masę serową i masę makową. Piec w temp. 180 stopni ok 40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moze warto wypróbpwac w najbliższym czasie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawe połączenie, świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubie takie seromaki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pychotka :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !