Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kalarepa na kwaśnej śmietanie

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalarepa 600 g
sól
bazylia
pieprz
kwaśna śmietana 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: kalarepa na kwaśnej śmietanie

Obraną kalarepę pokroić w kostkę ugotować w posolonej wodzie. Kalarepa musi być miękka. Natępnie rozetrzeć na pure. Wymieszać z przyprawami i kwaśną śmietaną. Całość podajemy na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 15.07.2011 23:55
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak