Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Do wysmarowanego tłuszczem naczynia wkładać warstwami: ryż, posiekaną natkę pietruszki, cebulę oraz rozdrobnione migdały. Poszczególne warstwy skropić śmietaną. Naczynie wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać w temperaturze 200 stopni C przez 15-20 minut. Potrawę udekorować natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny ten ryżyk;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajne jedzonko :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !