Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z serków topionych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serki topione 3
woda 1 l
marchewka 1
pietruszk świeża peczek
sól do smaku
chleb do wyboru
makaron do wyboru
pieprz do smaku
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z serków topionych

Wodę gotujemy wraz z marchewką i pietruszką. Gdy woda się zagotuje wrzucamy pokolei serki topione. Po wrzuceniu czekamy ciągle mieszając, aż serki się rozpuszczą. Przyprawiamy do smaku.Do tego mozemy dodac albo makaron, albo chleb. Smacznego!!

Z chleba mozemy rowniez zrobic grzanki, lub zupe jesc z groszkiem ptysiwym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 25.06.2012 22:30
A to ciekawa zupa :)
Helga 28.07.2011 10:25
rewelka
Helga 27.03.2011 10:02
super:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak