Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka pieczarkowa z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 300 gram
oliwa 3 łyżki
papryka konserwowa 1 szt
pomidory 2 szt
groszek konserwowy 3 łyżki
majonez 1/4 szkl
koperek 1 pęczek
sól
pieprz
brzoskwinie w puszce 3 szt
jogurt naturalny 1/4 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka pieczarkowa z brzoskwiniami

pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na oliwie, odstawić do wystudzenia. pomidory obrać ze skórki i zaraz z papryką i brzoskwiniami pokroić w kostkę. wszystko wymieszać razem z groszkiem i pieczarkami. jogurt wymieszać z majonezem, doprawić, polać nim sałatkę i posypać posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak