Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Trotta alla norcina

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pstrąga 4
borowiki 4
salami 4 plastry
mozzrella 1 kulka
czosnek 2 ząbki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Trotta alla norcina

Filety oprószamy pieprzem i obsmażamy od strony skóry na aromatyzowanej czosnkiem oliwie. Na rybę kładziemy plastry świeżych borowików, salami i pokrojoną w plastry mozzarellę. Zapiekamy na patelni pod przykrywką lub w piekarniku. Do potrawy nie dodajemy soli. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak