Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MASA ORZECHOWA

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 7 łyżek
masło 16 dag
miód 2 łyżki
orzechy włoskie 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: MASA ORZECHOWA

Wkladamy do garnka wszystkie składniki i gotujemy 5 minut. Gorące wlewamy na blachę, na której znajduje się ciasto. Wkładamy do piekarnika. Kiedy ciasto już ostygło to przygotowujemy sobie krem budyniowy, który przekładamy ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 24.12.2011 11:56
super
Sylwia56
Sylwia56 13.10.2011 13:34
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak