Sposób przygotowania

Ogórki, cebulę i pieczarki kroimy w paseczki. Filety kroimy na kotlety, lekko rozbijamy tłuczkiem. Każdy kotlet obsypujemy solą i pieprzem i smarujemy musztardą. Na każdym kotlecie układamy po paseczku warzyw, zwijamy w ruloni (można spiąć wylałaczką) i układamy ciasno np na patelnii. Zapiekamy, podlewamy wodą, żeby wytworzył się sos.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    śliczne roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !