Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Frytki ze smażoną kiełbaską, serem i keczupem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki kilka
kiełbasa narwiańska 1 kółeczko
ser salami kilka grubych plastrów
keczup pikantny
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Frytki ze smażoną kiełbaską, serem i keczupem.

Ziemniaki pokroić na frytki i usmażyć na głębokim oleju. Kiełbaskę podzielić na pół, każdą naciąć poprzecznie i usmażyć.Na tym samym tłuszczu usmażyć ser do lekkiego rozpuszczenia z obu stron.Frytki ułożyć na talerzu, polać keczupem i ułożyć plastry sera. Podawać z kiełbaską.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 05.01.2011 09:07
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak