Sposób przygotowania

czekolade łamiemy na kawałki i rozgrzewamy w garnku. Gdy będzie ciekła każdą truskawkę z obraną szypułką nabijamy na osobną wykałaczkę i zanurzamy w czekoladzie. Gotową truskawkę wbijamy w pomarańczę (jabłko jest bardziej miękkie i ciężkie truskawki odpadają). Czekoladę trzeba grzać na małym ogniu i całość wykonywać dość szybko, gdy zastygnie nie możemy jej ponownie podgrzać. Pod pomarańczę dajemy talerzyk bo z truskawek może troszkę kapać czekolada. Wbijamy każdą w pomarańczę tworząc jeża

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie możliwe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !