Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety panierowane z konserwy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

konserwa wieprzowa 1 szt
jaja 1 szt
mleko 1\\2 szkl
mąka 2 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety panierowane z konserwy

Szybki przepis na \" kotlet schabowy\" , może być przydatny na wyjazdach.
Mąkę mieszamy z mlekiem i z pieprzem (papryką), konserwę kroimy w dość grube plastry, obtaczamy w przygotowanej panierce i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Kotlet podajemy prosto z patelni gdy jest jeszcze gorący.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak