Sposób przygotowania

PĘCZEK KOPRU DROBNO POSIEKAĆ, DODAJEMY ŚMIETANĘ I WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY DOPRAWIAJĄC DO SMAKU SOLĄ. SMAŻĄCE SIĘ NA PATELNI RYBY PODLEWAMY TAK PRZYGOTOWANYM SOSEM.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszny sosik :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    i super!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    rudamonia81

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny :-)
  • 1
    pict5498
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ja bym spróbował tez pierś z kurczaka z takim sosem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !