Sposób przygotowania

FILET Z FLĄDRY SKROPIĆ CYTRYNĄ I ODSTAWIĆ NA 15 MIN. NASTĘPNIE NA PATELNI ROZTOPIĆ MASŁO, UŁOŻYĆ FILETY I SMAŻYĆ OK 5 MIN Z KAŻDEJ STRONY. PODSMAŻONE FILETY ZALAĆ SOSEM KOPERKOWYM I DUSIĆ JESZCZE Z 4 MIN.RYBĘ PODAWAĆ DO ZIEMNIAKÓW I SURÓWKI.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    uwielbiam ryby szczególnie flądrę kupioną prosto z kutra
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ja też uwielbiam ryby, ale niestety nie mieszkam nad morzem muszę korzystać z dobrodziejstw sklepów
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam moja ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    rybka jest pyszna;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też lubię rybę
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    dawno nie jadlam
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    moje ulubione rybne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo lubię flądre a i sos koperkowy jest pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    chętnie spróbuję takiej rybki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    spróbowałbym takiej ryby

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !