Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY, JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO. TUŃCZYKA I KUKURYDZĘ ODCEDZAMY Z ZALEWY, DODAJEMY DO NICH WYSTUDZONY RYŻ, POKROJONE W KOSTKĘ JAJKA I CEBULĘ. PAPRYKĘ KROIMY W KRÓTKIE PASKI I TEŻ DODAJEMY DO RYŻU. WSZYSTKO MIESZAMY Z MAJONEZEM, DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM. PRZED PODANIEM MOŻNA UDEKOROWAĆ SAŁATKĘ NATKĄ PIETRUSZKI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    o ciekawa, robię trochę inna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Pyszna, ja też taką robię ;) ostatnio zamiast ryżu użyłam kaszy kuskus
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię takie sałatki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !