Sposób przygotowania

Wodę z przyprawami gotowac 15 min.Pod koniec wlac ocet.Wybrac buraczki jednakowej wielkości ,najlepiej małe.ugotowac ,obrac ze skórki i włożyc do słoików.Zalac gorącą zalewą i pasteryzowac 15 min.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam tak jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Wspaniałe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Warto mieć kilka słoików takich buraczków.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja tak buraczków nigdy jeszcze nie robiłam:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jak mam bardzo małe buraczki to tak robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takiego przepisu nie znalem - super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne zapasy zimowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Takie buraczki lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !