Sposób przygotowania

Z wszystkich składników zagnieść ciasto pozostawić w lodówce ok.2 godzin. Kręcić przez maszynkę odpowiednie wzory. Piec na zloty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię je jeść baaardzo
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moja babcia je piekła jeszcze w sabatniku
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takie domowej roboty to dawniej robiła moja babcia, były najlepsze na świecie;)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Te ciasteczka bardzo znane przez maszynkę przekręcane!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    sabatnik to dawny piec do pieczenia chleba
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takie są najlepsze!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    robiliśmy taki w domu jak byłam dzieckiem. pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    babcia nam takie piekła, pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    tradycyjne...zawsze pyszne..u nas teść robi przed Bożym Narodzeniem całą miskę i potem rozdaje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    wspaniałe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super są te ciacha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super są te ciacha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha takie ciasteczka,sama bym skosztowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    tez mam taka maszynke, ale wieki temu jej nie uzywalam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    idealne i do kawki i herbatki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tradycyjne, a tak dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    słodkości na 5
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ależ ja ich dawno nie robiłam a są taki pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    piękne i na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepsze :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    i do herbaty- ja je uwielbiam, smaki dziecinstwa, mama zawsze robila
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Wspaniałe, ja dodaję jeszcze bezę i mak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajne ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    uwielbiam takie ciastka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne,moja mama takie robiła,ja nie mam maszynki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !