Sposób przygotowania

Roszponkę i pomidorki koktajlowe umyć, kulki sera mozzarelli i pomidorki pokroić na pół, wymieszać składniki razem. Przygotować sos w kubeczku, musztardę francuską, ocet jabłkowy, bazylię i przyprawy wymieszać razem, polać nim sałatkę, wymieszać i wstawić do lodówki na 15 minut, aby składniki się przegryzły.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    rewelacja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam sałatką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    super sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    swietna
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    swietna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !