Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasztet warzywny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 20 dkg
fasola szparagowa 20 dkg
groszek zielony 20 dkg
fasola czerwona 20 dkg
jajko 4 szt.
śmietana 1 szkl.
parmezan starty 10 dkg
sól
pieprz
Gałka muszkatołowa mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasztet warzywny

marchew obrać umyć przekroić wzdłuż na połowę,fasolkę szparagową i groszek opłukać,jajka roztrzepać ze śmietaną,dodać parmezan,wymieszać i przyprawić do smaku,formę keksową natłuścić posypać mąką i warstwami układać warzywa,polewając je sosem jajecznym,piec godzinę w temp.150st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 10.11.2013 06:32
pycha pasztecik
caralajna 22.12.2012 07:49
uwielbiam pasztety warzywne
Ania67 27.09.2011 22:10
świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak