Sposób przygotowania

Marchewkę i pietruszkę pokroić w słupki, cebulę w piórka. Na patelni rozgrzać łyżkę tłuszczu, wsypać warzywa, oprószyć solą i pieprzem, podlać odrobiną wody i udusić na półmiękko. Do naczynia żaroodpornego wlać pozostałą oliwę, włożyć oprószone solą i pieprzem oraz przyprawą do ryb filety, skropić sokiem z cytryny, polać winem. Na wierzch wyłożyć podduszone warzywa, pokrojone pomidory, całość posypać utartym żółtym serem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !