Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki rybne z fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety ryby morskiej 60 dag
fasolka szaragowa 15 dag
czosnek ząbki 1 szt
jajko 1 szt
mąka 1 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki rybne z fasolką

Filety z ryby pokroić na kawałki, razem z jajkiem mąką i przyprawami zmiksować. Do masy rybnej dodać bardzo drobno posiekaną fasolkę szparagową, wszystko wymieszać. Formować małe kuleczki i smażyć je w rozgrzanym głębokim oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 19.07.2012 09:09
bardzo fajny przepis
kuklik 30.11.2011 12:29
interesujące
Iwona51
Iwona51 05.01.2011 01:02
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak