Sposób przygotowania

Syropem przygotowanym z zagotowanej wody z dodatkiem octu i goździków zalać oczyszczone czereśnie. Po ok. 20 godzinach odcedzić owoce a syrop ponownie zagotować. Czereśnie ułożyć w słoikach, zalać syropem i pasteryzować ok. 25 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    tego nie znałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    takiego przepisu nie znałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie robiłam tak nigdy, a fajny przepis
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    zupełnie bez cukru?????????

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !