Sposób przygotowania

Do mielonego mięsa dodać żółtko, mąkę ziemniaczaną, starty żółty ser i zioła, wyrobić na jednolitą masę, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Formować okrągłe kotlety, następnie je spłaszczyć. Smażyć na patelni na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    superowe :]
  • 0
    original
    Opublikowano

    babajaga1969

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetne danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !