Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasteryzowana fasolka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
sól 1,5 łyżeczki
woda 1,5 szklanki
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasteryzowana fasolka

Fasolkę umyć, osączyć gotować kilka minut, odcedzić. Przełożyć do słoików i zalać zalewą z zagotowanej wody doprawionej solą i cukrem. Pasteryzować ok. 80 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 23.05.2012 10:07
fajne :-)
Sylwia56
Sylwia56 26.03.2012 00:31
bardzo fajne
Renataj 05.03.2012 00:23
Wiedziałam że fasolkę można pasteryzować ale nigdy nie wiedziałam jak. Teraz już wiem ale do sezonu fasolowego jeszcze trochę czasu.
traktorek 29.05.2011 11:10
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak