Sposób przygotowania

0,5 szklanki cukru, kakao i mleko zagotować, ostudzić. Żółtka i 0,5 szklanki cukru utrzeć do białości. Do utartych żółtek dodawać stopniowo mleko z kakao, mąkę, pozostały cukier i proszek do pieczenia, wszystko dokładnie utrzeć. Pod koniec dodać aromat. Ciasto wylać do przygotowanej formy, piec około 45 minut w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    najprostsze i najlepsze ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    proste w wykonaniu i pyszne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    proste i pyszne ciacho ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !