Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tarta brzoskwiniowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op.
brzoskwinie 1 kg
konfitura morelowa 2 łyżki
orzechy piniowe 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: tarta brzoskwiniowa

ciasto rozmrozić,ułożyć na okrągłej formie,brzoskwinie umyć i pokroić w plastry ułożyć na cieście tak by na siebie zachodziły,piec 40min.w temp.190st.konfiturę podgrzać posmarować tartę i posypać orzeszkami lub migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 09.11.2013 07:25
super pysznosci
Botwinka 11.12.2012 11:56
super
dorotka0000025 09.08.2012 14:46
pycha
Grazyna0211 14.11.2011 14:32
smaczna
IKrakowianka 05.05.2011 09:32
pyszności
iwona332 08.01.2011 00:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak