Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem do biszkoptów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 500 mililitrów
cukier waniliowy 1 opakowanie
mąka ziemniaczana 2 łyżki
cukier 200 gram
masło 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: krem do biszkoptów

Mleko gotujmy z cukrami, , dodajemy mąke ziemniaczana, studzimy dodajemy powoli masło i miksujemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 09.07.2011 23:04
musze zrobić
goofy9 24.06.2011 13:46
masło roztopione, tak?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak