Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno w salaterkach

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

SER HOMOGENIZOWANY 0,5 kg
masło 0,5 kostki
żółtko jajek 2-3 szt.
cukier 1 szkl.
rodzynki
galaretka cytrynowa
Biszkopty

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno w salaterkach

Masło utrzeć z cukrem i żółtkami, dodać ser i ucierać, dodać rodzynki. Rozpuścić galaretkę i gęstniejącą dać na ser. W salaterkach położyć biszkopty, masę serową i galaretkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 31.07.2011 17:13
fajne dla dzieci i nie tylko
romanrafal
romanrafal 11.02.2011 14:33
dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak