Sposób przygotowania

Rybę kroimy w kawałeczki, posypujemy solą i smażymy. Paprykę oraz marchewkę ugotowaną al dente kroimy w słupki. Do rondelka dodajemy keczup, ocet, drobno pokrojoną cebulę, paprykę i podgrzewamy. Jeśli sos będzie zbyt gęsty polewamy wody. Dusimy ok 10-15 minut. Solimy i posypujemy cukrem do smaku, wrzucamy pokrojoną marchew oraz usmażoną rybę. Przykrywamy i dusimy 2 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię tak przygotowaną rybkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubie w taki sposób przygotowane rybki
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    przepyszna rybka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !