Sposób przygotowania

Starannie umuj marchewkę. Ostrym nożem pokrój warzywa w zapałkę. Opłucz kawałki mintaja. Osusz papierowym ręcznikiem i obficie skropl sokiem z cytryny.Plastry łososia pokrój w paski. Na każdym kawałku flądry połuż paski łososia. Zwiń ciasno roladki. Pospinaj wykałaczkami. W dużej głębokiej patelni rozgrzej masło. Włóż jarzyny i roladki podlej winwmi posyp pieprzem.Przykryj. Duś około 8 minut wywar przecedź, zagotuj, zagęść zasmażką, dodaj musztardę i śmietane. Dopraw do smaku. Na talerzu ułuż jarzyny,na nich roladki, polej sosem,udekoruj. Podaj z ziemniakami z siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !