Sposób przygotowania

½ kg makaronu rurki
• filet z kurczaka
• 300 g pieczarek
• 2 marchewki
• 1 brokuł
• 300 g żółtego sera
• gotowy sos serowy

Makaron ugotować według opisu na opakowaniu.
W między czasie filet pokroić i podsmażyć.
Następnie obraną marchew pokrojoną w kostkę ora z brokuł podzielonego na różyczki ugotować osobno w osolonej wodzie.
W naczyniu żaroodpornym układać na przemian makaron, kurczaka, pieczarki pokrojone w plasterki, marchewkę i brokuły.
Posypać starty serem i polać sosem serowym.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 10 stopni i piec około 20 minut.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !