Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Białe kiełbaski boczkiem i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Kiełbaski grube białe 4 szt
olej 1 Łyżka
gouda 10 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Białe kiełbaski boczkiem i serem

4 grube białe kiełbaski
• 10 dag chudego wędzonego boczku
• 10 dag goudy
• 2 łyżki oleju
• 1 ząbek czosnku
• 1 łyżką słodkiej papryki

Kiełbaski ponacinać po czym w każdy otwór włożyć kawałek sera i boczku.
Następnie posmarować kiełbaski olejem i posypać posiekanym czosnkiem oraz papryką.
Ułożyć kie łaski na taczce aluminiowej i grillować około 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 19.11.2011 11:32
jeszcze nie próbowałam ale chętnie wypróbuję, bo na pewno jest smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak