Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbki z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 30 dag
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbki z rusztu

Oczyszczone wątróbki przedzielić na pół i piec z każdej strony po ok. 1,5 min. na bardzo rozgrzanym grillu, przyprawić pieprzem i solą. Gotowe wątróbki polać sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 17.10.2013 09:50
jeszcze nie jadłam
Seba 08.07.2012 10:59
fajny pomysł
ewaa 26.02.2012 10:34
pyszne...bardzo lubimy wątróbki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak