Sposób przygotowania

Wiórki kokosowe połączyć z bułką tartą, w miseczce rozbełtać białka z dodatkiem soli. Krewetki zanurzać w białku, a następnie obtaczać w kokosie z bułka tartą. Smażyć na głębokim oleju, co chwilę mieszając. Podawać gdy będą złociste np. z ostrym sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze nie jadłam takiego cuda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    ciekaw sposób

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !